Arbetslös? Gå en bartenderskola

Naturligtvis ska du inte stirra dig blind på överskriften. Alla arbetslösa kan inte bli bartender. Det är helt enkelt inte ett yrke som passar alla typer av människor. Det kan dock, om du har mentalitet för detta yrke, vara ett roligt yrke samt även en rolig och intressant utbildning. En av de bästa utbildningarna och den bästa bartenderskola som Sverige har att erbjuda står Nordiska Barakademin för.

Hos Nordiska Barakademin får du en gedigen utbildning som fokuserar på alla de viktiga punkterna i yrket, samt även det essentiella bemötande och tålamod som måste till för att du ska bli en riktigt bra bartender. Tänk dig själv att varje dag träffa olika människor, höra samma eller olika historier och alltid vara trevlig med ett leende på läpparna varje dag. Om detta låter kul så kanske just du är den som behöver gå Nordiska Barakademins bartenderskola för att bli Sveriges nästa proffsbartender.

Detta är Nordiska Barakademins bartenderskola:

De som kommer att utbilda dig, utföra förvandlingen från vanlig besökare till bartender och förbereda dig inför bartenderyrket är Nordiska Barakademins två grundare. Först så är det Abbe Handredsson, som blev bartender efter en utbildning 2001. Efter detta så har han arbetat på många olika krogar och restauranger samt nattklubbar i Sverige. Som en andra grundare och lärare på Nordiska Barakademin så finns Rick Bjers som redan vid 15 års ålder började sin bana inom restaurang och bar. De sista 12 åren har han arbetat som bar & restaurangchef på många olika platser i Sverige.

Numer så går tiden för de två proffsbartendrarna åt att sköta bartenderskolan och dess utbildning av nya svenska bartenders samt att de tillsammans driver en populär restaurang i centrala Stockholm. Nordiska Barakademins bartenderskola är en exklusiv utbildning i exklusiva och moderna lokaler, och kommer definitivt att ge dig en gedigen utbildning av bästa kvalitet. Mer om Nordiska Barakademin och deras eminenta bartenderskola hittar du på deras hemsida.